Organic Mission Dreams?

Minap érkezett egy kedves email amiben valaki, aki magát a tulajdonosok közeli barátjának vallotta és azt állította, hogy az év (tehát idén) második felében már esetlek kivásárolják a több MILLIÁRD forintot az Organic Missionba lapátoló emberek WARRANT-jait, mert jövőre tőzsdére viszik a gyár háta mögötti céget. Az esze megáll az embernek, ilyen előtörténettel mint amilyen kérdések előfordulnak ezen stáb mögött, hogy emberek ezt hiszik, ábrándozzák….

Néhány kérdés azok számára akik elábrándoznának ezeken az állításokon:

– Miért kapott ez az Organic Mission csapat a PSZÁF-tól 100millió FT bírságot?
– Miért Nem létező címen egy ciprusi “bérügyvezető” a pribékjük?
– Miért nem költözött a cég az eredetileg a videón szereplő BÁZIS-ra ami a videón is látható?
– Miért egy DORMAN-t értsd /ALVÓ/ cég az angliai Organic Mission aki soha egyetlen adóbevallást nem nyújtott be?
– Végezetúl a fő kérdés:akkor ha ilyen “korrektek” miért ment csődbe az Organic Mission Zrt és előtte miért kellett nevet változtatniuk?
organic-mission-enterprises

 

4 thoughts on “Organic Mission Dreams?

  1. Àldom a jò megérzésem mikor nemet mondtam a ” lehetőségre”!
    Jò 6 évvel ezelött(tudomàsom szerint) A neways (remélem jòl ìrtam. ha mégsem akkori bocsànat) magyarorszàgi régiòjàbòl alakult ez az itthoni cég. Az volt a magyaràzat az àtalakulàsra hogy a neways magyarorszàgi vezetőfélesége és csalàdja nem a szabàlyos uton jàrt ezàltal becsapta a hàlòzatépìtőket. Igy a 3 legnagyobb vezető az anyagi forràsaikat bevetve megalapìtotta az organic missiont.

  2. A kárpótlásról természetesen lehet tudni valóban. Azt a Jó Isten adja és úgy nevezik, tanulság. A szegénység, a betegség, a jó hírnév csorbulása mindig elgondolkoztatják az embereket…
    Itt azt kell látni, hogy egy kezdő, 1-3 éves vállalkozásba részjegyekkel beszállni majdnem 100%-os kockázat, még akkor is ha ismerjük az alapítókat, a menedzsmentet….

Vélemény, hozzászólás?