Organo Klub – Az Organic Mission verkli megy tovább?

Sokféle ember létezik, van akinek mások ötlete tetszik, van aki mások ötletéből épül és van aki úgy épül, hogy nem tanul semmiből. Ezt az okosok úgy fogalmaznák meg van aki a másén van aki a maga kárán sem tanul. Miskey Zoltánról az Organic Mission alapító Ludmán Szabolcsról került elő egy újabb szösszenet az interneten, úgy gondoljuk érdemes arra, hogy megosszuk Önnel kedves olvasó. Történt ugyan is Miskey úr Organo Klub néven (honnan is lenne a név na honnan, ön szerint) az jutott eszébe, mások otllával ékeskedik. Amint ez a toll felkerült a fejére kiderült nem páva hanem indián toll. Mi is történt? Ne mfosztanánk meg a tényektől olvassa verdiktet eredetiben ime, amint Surányi Ferenc vállakozási fejlesztési szakemberként, igen csak oda suhint a T.Miskey Úrnak, lássuk be okkal:

Kedves Miskey Zoltán (Organo Klub alapítója)!

Engedje meg, hogy így virtuálisan is, de kezet rázzak Önnel és megköszönjem a magyar kisvállalkozók nevében, hogy létrehozta az Organo Klubot.

Könnyes szemmel olvastam a klubja népszerűsítéséről szóló bejegyzéseket, illetve a weboldalát. Sorai olvasása során óriási lelkesedés fogott el, amikor olvastam első sikereikről, de ezek az érzések mind eltörpülnek amellett, amit akkor éreztem, amikor a klubja céljairól olvastam.

A klubja létrehozásáról írt gondolata olyan volt, mintha a szívemből szólt volna… mintha én magam írtam volna…

És akkor hasított belém a felismerés:
Ezt tényleg én írtam szóról szóra.

Ezzel kapcsolatban engedjen meg néhány baráti jótanácsot.

1: Olyan érdeklődők, akik nem ennyire elhivatottak, mint Ön, vagy én, még hiteltelennek is gondolhatják Önt és a klubját, amikor felfedezik a hasonlóságot:

Az Ön bejegyzése:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=240395066141147amp;set=a.153190984861556.1073741828.150004911846830&type=1

 

Az eredeti (ami hamarosan lecserélésre kerül, így ha szeretne még meríteni, javaslom, hogy gyorsan olvassa át):
www.vhklub.hu

2: Kicsit továbbgondolva: Ezekben a nem elkötelezett érdeklődőkben akár erős kétségek is felmerülhetnek, amikor azt írja, hogy <a title="" href="https://www.facebook you can check here.com/photo.php?fbid=10202313866945291&set=pb.1150122321.-2207520000.1392399333.&type=3&theater” target=”_blank”>“Csatlakozz hozzám, hogy neked is megmutathassam az anyagi függetlenséghez és szabadsághoz vezető utat!”

 

3: A fentiekre tekintettel javaslom, hogy mihamarabb szedje le a weboldalunkról lopott ihlet gyanánt merített gondolatokat, még mielőtt bárkiben felmerülne a gyanú, hogy Ön is hasonló azokhoz, akik összelopkodott anyagokból próbálnak kétségbeesetten pénzt keresni.

4: Ha lehet, akkor ezt gyorsabban tegye, mint ahogy valaki felhívja a figyelmem, hogy az oldalunk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, aminek másolása komoly jogi következményeket von maga után, de gondolom egy ilyen tapasztalt cégvezető, mint Ön ezt jól tudja.

További eredményes, lopásoktól véletlen párhuzamoktól mentes klubépítést kívánok!

Surányi Ferenc 

Vélemény, hozzászólás?