Organic Mission Magyaroszág nyilvános előadás videó 2012.február.

Egy bizonyíték arról, az Organic Mission Magyarország által 2012. február hónapban, milyen ígéretekkel csábították meg a résztvevőket. Ezt a videót több alkalommal töröltették, hivatkozva az. un. szerzői jogaikra az Organic Mission Magyarország vezetői, jogászai.

Miért kerül akkor most közlésre ez a videó? Azért, mert nagyobb közérdeket szolgál a videó tartalmának letöltése, letölthetősége és megtekinthetősége, mint az az érdek, amit állítólagosan képvisel az Organic Mission Magyarország. Önnek, semmi joga nincs, hogy megnézze, újra nézze és elemezze, miről kapott információt, ami nem teljesült! A videó ezért közérdek, egyre jobban azt szolgálja, hogyan tudja Ön bizonyítani az igazát:Ez pedig közérdek!

A videó AKTÍVAN elérhető itt:

A videó AKTÍVAN elérhető itt is

Original Video – More videos at TinyPic

Az Organic Mission Átverés és a Humet süketelés

Az ominózus videó: ( talán nem fura, a videó site “megrongálódott”, vagy csak a tulajdonosok idegeit őrölték fel “valakik”. t Gyólai és Varga nem ok nélkül féltek és félnek ezektől az állítólagos “vezető” embereiktől, ezt biztosan elhihetik! Elég lenne megkérdezni azokat a site tulajdonosokat, beléeértve talán pont ennek a sitenak is a tulajdonosát, hány levélben és milyen módon fenyegették meg eljárással, felnégyeléssel, mert hát ez a módszer általában bevállt az Önök TOP Vezetői körében. Bbiztos lehet benne, minden ami itt le van írva tények, senki nem olyan hülye, hogy kiposztol badarságokat, lévén ennek jogi következményei lennének, de hát a módszer a fenyegetettség keltésében rejlik! )

http://www.freevlog.hu/v3/e503a6d8c94257 ( ez a videó törlődött, mint a Youtube videó is, mert egyszer csak azt láttuk, eltűnt)

…ezért hát élőszóban, írásban, meg egyre több feltöltő oldalon, újra fent a videó.

A videóban a SOK meg nem valósult állítás, tehát ÁTVERÉSEK: 2 perc 29 mp-től: “A vállalt fejlődik most költözünk egy sok ezer négyzetméteres új központba”-mondja Gyólai György elnök vezérigazgató! a képen egy olyan épület látható amiből 1000nm területet bérelt ki az OM és néhány száz négyzetmétert raktárnak.

Tehát a képen látható épület az a IV.kerület Eurocenterben van, de semmi köze az Organic Missionnak az épülethez, mint annak tulajdonosához sem. Bár ezt korábban erősen terjesztették magukról az Organic Mission vezetői. (Az azóta eltelt 8 hónap óta sem történt semmi költözés)

A 2 perc 44 mp-nél hangzik el ,hogy a vállalat ment fölfelé hitel nélkül politikai kapcsolat nélkül – mondja Gyólai. Végül is csak átvertek vagy néhány ezer embert, ha ez a növekedés alapja, akkor Ők már biztos tudják, ezt hogyan kell csinálni!

A 3 perc 14 mp-től bemutatja Gyóla György a “fejlődést”, hogyan lehetnek tulajdonosok a kedves köhécselők az un. Újvilág Befektetési Programnak. Gyólai elmondja, hogy idézem:”ezek olyan értékpapírok, kötvények, amelyek nem kamatozó kötvények mert nem ez a céljuk, olyan értékpapírok aminek nagyon rövid a lejárata, néhány év. 2015 év közepén fognak lejárni… (Ez a rövid? – és nem kamatozik? )

Ezeket a kötvényeket fogja átváltani mondja Gyólai- a vállalat törzsrészvényeire és valódi tulajdonossá válik. Miben is válik tulajdonossá? – mint a Humetben / Nutexben? A Nagy büdös értéktelen semmiben!

A 8 perc 8 másodpercben amiről beszél : “Az Organic Mission Global ltd Szingapúri bejegyzésű vállalatunk” – hangzik el. Hát ezzel van egy kis bibi: A weben erről mást irnak, nevezetesen ,hogy ahhoz nekik semmi közük, szól a Szingapúrban bejegyzett , de az Organic Mission Magyarországhoz semmi közösséget nem vállaló weboldal tartalma is. Arról írnak, hogy érdeklődhetünk az Organic missionnál erről. hát sajnos az ilyen kérdésre nagyon dühbe gurultak és elküldték anyukájába a kedves érdeklődőket. Ott tehát valakit szintén átba***ak az OM-esek.

Az állítja Gyólai ami a fentiek alapján, utólagosan csalás is, hogy lesz egy online platform amin a kedves hölgyek-urak saját maguk csodálhatják majd üzleti csomagjaikat, amikbe most jól bele huppannak, ha elköltik a pénzt az Organic Mission Global Ag-ban márciusban. A baj csak az, hogy Csereklei Gábor Organic mission Global Ag Frankfurti bejegyzéssel és nevével fémjelzett részvénytársasága, 2012. április huszadika után került jogerősen bejegyzésre. Ennek a cégnek azonban NINCSEN azóta sem: KÖTVÉNY KIBOCSÁTÁSI ENGEDÉLYE! Ezek után csoda, ha az Organic Mission Enterprises Ltd Angliában meg irodával, nem rendelkezik?

Ezáltal – szól a 9 perc 12 másodperctől a videó, “nagyon sok likvid lehetőséget fogunk elérni és egymás között fognak tudni kereskedni zárt körben” . Mindenkinek jogában áll hülyén tekinteni a maga pénzével a világ elé, a kérdés, hogy ha hülyének nézik az embereket, egy ilyen videó leírás után, mit is lehetne tenni: Igen! Bátran hívja a BRFK-t mert ÖNT átverték!

One thought on “Organic Mission Magyaroszág nyilvános előadás videó 2012.február.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.