Károsultak, átvertek FIGYELEM!

Évek óta folyik a harc Csereklei és társai ügyében, HUMET/NUTEX néven is, hiszen 3 éve nyomoznak vagy már lassan nem is tudjuk, valóban nyomoznak e utánuk! Érdemi döntés sehol sem születik! Fogjátok magatokat és keressétek az RTL KLUB-ot, most úgy is bántja a szemüvek a média adó és menjetek oda, adjatok hangot a sérelmeiteknek akár egyedül, akár tömegesen.

Senki nem gátolhat meg benneteket abban, hogy egy olyan háttér gépezet miatt mint a magyar hatósági eljárás csigasága, bénázásai, vagy egyszerűen akár más okai (reméljük nem azért mert félnek tőlük, vagy mert zsebben lennének az illetékesek) szó szerint:ÉBREDJETEK FEL!

Bárki bármit hazudik, az itt leírtak bőségesen elegek a TV-ben, újságokban, a Ludmán-Csereklei és társai által elkövetett pénzügyi visszaélések felderítéséhez!

Ezt azért tesszük közre mert annyi panaszlevelet nem akarunk kiposztolni amit TI károsultak megküldtetek az email címünkre!

Segítsetek magatokon, segítsetek egymáson! Menjetek egységesen az RTL KLUB-hoz 2014. június 25-én 10 órára és az esti HÍRADÓ-ban ott lesz végre a teljes történet, még a FÓKUSZ is biztos foglalkozik veletek! Tegyetek magatokért, mert sajnos amíg nincs belőle botrány, hogy MILLIÁRDOKAT vettek el tőletek, addig nem lesz hatékony eljárás sem!

NE FÉLJETEK! FOGJATOK ÖSSZE!  Ne fogadjátok el a hitegetést, az időhúzást!

Azoknak akik azt gondolják ORGANIC MISSION-os termékben fizetik ki elmondjuk:

– átverték ezek a dr.Ládi Szabolcsot is.
– átverték Önöket termékforgalmazókat is.
– átverték a beszállítót akinek a termékét Organic Missionra cimkézték pedig az lentebb olvashatóan, nem is az ő termékük
– tartoznak a tanácsadó testületnek
– a híres angol profeszoroknak

Végül is megérdemlik, hogy elhidd amit mondanak! Vagy nem???

One thought on “Károsultak, átvertek FIGYELEM!

  1. Visszajelzés: Jó üzlet a halál – milliárdos bevételű MLM-hálózat épült a ciános „rákgyógyszerre” | atlatszo.hu

Vélemény, hozzászólás?