Organic Mission Global = ORGFOOD PRODUCTS ZRT. “F.A.”

Az ex. Organic Mission Zrt névváltása, elköltöztetése és csendes kifosztását követő elhalasztása ORGFOOD PRODUCTS ZRT. “F.A.” név alatt történik. Biztosan kevesen vannak akik pénzükhöz jutottak, ellentétben Csereklei Gábor aki a legügyesebben húzott lapot és azok akik aztán feljelentésekkel próbálták a rendőrségen maguk tudását és erkölcseit megtisztítani: Csereklei és Ludmán ellenei feljelentéseivel mint Gyólai György is tette. Körlevélben értesítette országot és világot, hogy mindenkinek hírét adja, őt bizony megregulázták és őt bizony jól becsapták.

Rosssz nyelvek szerint a Gyólai féle Porsche gépkocsi szélvédőjében landoló szék egykoron Csereklei “ajándéka” volt egy vita hevében. Megjegyzem Csereklei fizikai méretét ismerve, ez elég komoly és erős indulatot feltételez, mert hát azért egy Porsce terepjáró szélvédőjéhez igen komoly harag kell a gyártó szerint.


Azért arra őszintén kiváncsiak lennénk, hogyan sikerült mindenkinek sebek nélkül megúsznia ezt a rossz nyelvek szerint is legalább 50milliárdos lekvárfőzést!

2 thoughts on “Organic Mission Global = ORGFOOD PRODUCTS ZRT. “F.A.”

  1. Még egy kis érdekesség: Civin János összes olyan hozzászólása eltűnt a Portfólió fórumairól, melyekben megemlítette a Reanalt. Sok ilyen volt. Azt nem tudom, hogy mikor tüntette el ezeket a hozzászólásokat – abban biztos vagyok, hogy ő volt -, de úgy az elmúlt fél évre saccolom.

Vélemény, hozzászólás?