Folyik a büntető eljárás a Készenléti Rendőrség-NNI területén

Az elmúlt napokban egyre többen erősítették meg a hírt, miszerint tanúként idézték meg a Róna utca 124-be. Ez az objektum a Készenléti Rendőrség, Nemzeti Nyomozó Iroda területe.

Ezek szerint azért szép lassan kerekedik az ügy bár a kérdést, hogyan, kit és milyen ügyben érint a folyamat, azt egymás között az érintetteknek érdemes megtárgyalni.

Abban biztos lehet mindenki, hogy akinek kárt okoztak a Csereklei Gábor Sándor (Porsche szélvédőbe széket dobó legenda és a kémfilmekbe illő megoldásokat szerető embertársunk Warrantja) valamint Ludmán Szabolcs és társai azoknak igen szövevényes utat kell végig járnia a pénzükért. Egy kis hatósági utánjárással végig követhető a készpénzben a CITY BANK-ból felvett összegek és a jó ég tudja merrefelé elutalgatott pénzek ha Gyóla Gyuri is képes lesz megtenni mindent azokért az embertársakért akikkel együtt Ő is bele úszott a “levesbe”. Gyólai maga is feljelentést tett az ügyben és abban bizony szaftos adatokat tett közre. Reméljük Gyólai olvassa sorainkat és eljut hozzá a híre, talán lesz kedves megosztani embertársaival azt, Ő hogyan érzi magát illetve mit tett a hatóságok irányába az ügy érdemi tisztázására.

Bár a hatóságok malmai lassan őrölnek, de legalább nyikorogva őrölnek és talán eléri a gép azok kezét akik milliárdos összeggel kárositották meg embertársaikat.

Vélemény, hozzászólás?