Miért működik még mindíg?

Sokakban felsejlő kérdés: miért működik az élete még mindíg azoknak akik több milliárdot vettek el emberektől – tőled például – és miért élik életüket luxus lakásokban, luxus autókkal egy újabb életben a Ludmán Szabolcs és családtagjai, vagy a Csereklei Gábor Sándor és a többiek?

Azért mert és ezt ne vedd sértésnek, többek között te sem tettél mást valószínűleg mint itt olvasod a dolgokat és a többiekkel együtt, nem mentél oda a hatóságokhoz és húztad az arcukba, akár nyilvánosan is az egész ügyet!

Ugye te sem hiszed, hogy ezt a milliárdos lefosztást bárki önmaga erejéből megmerné tenni ha bizonyos helyen, bizonyos erők ne támogatnák?

Te kicsi vagy és most dühöngsz: össze foghatnád az MLM erejével a társaidat, más vonalakat és kiállhatnál a média elé elmondani 8 éve már, hogy kifosztotak és még mindíg csak a Rendőrség nyomoz?

Hihetetlen, hogy annó 2012-ben mindenki azt harsongta, majd Ő megmutatja. Ezek után és azóta: mindenki aki érintett vezető olt ebből a stábból jól él! Nagyon jól él!

Látványosan jól és többek között te? Itt eszed a kefét?  Ez a baj az MLM-el: addig va közösség amig van érdek. Ki akarna MLM-et inditani efféle jellemtelen MLM-es bada ellen? Mi lenne a neve?

Anti MLM Rendszer az Organic Mission féle átverős, lehúzós és a háttér hatalmak által támogatott MLM-ek ellen?  Bármi is lenne: 8 éve küzdelmesen harcolunk értetek az Internettel és a tökötöket sem emelitek fel…

Te sem….

Vélemény, hozzászólás?