Azok a drága megtévesztett embertársak: olvasd el, ébredj fel!

Az Organic Mission néven elhíresült termék pont azon elemei hatására vált híressé majd hírhedtté, amit szájról-szájra terjesztettek. Még anno amikor a Ludmán Szabolcs és Miskei Zoltán féle MLM-es vonal beindult a Varga Anita-Gyólai György párostól, már akkor ott volt a misztikus Dr.Ládi Szabolcs és a háttérben a hatalmas, a félelmetes…

Gyakorlatilag egy kb. 160-170cm közötti kismanustól félt az egész Organic Mission: Csereklei Gábor Sándor néven elhíresült, tőzsde zseniként is emlegetett személy.
Egy gyerekkori fénykép, egy fél Facebook fotó, de még egy fürdőgatyás Balatoni grillezés fotója, annyi nincsen fenn a neten róla! Az egykoron a Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Gimnáziumnak az 1998/99. évi Arany Dániel Matematikai Tanulóversenyen első helyet szerző dicsősége, mára máshol próbál érdemes babérokat megszerezni.  A még furább, hogy ez a Csereklei név egy kopó név: felettébb gyorsan kifutott mindenhonnan ahol a jelen kormányzati ciklus üzleti területe van, a tesó nem volt jó ómen alapon…

Fura mert mindenki aki végül és utólag beszélni kezdett – naná, hogy névtelenül- na szóval azok mindegyike úgy ítélte meg, hogy Csereklei Gábor Sánodr /Humet-Nutex most már Reanal – szóval, hogy egy rejtett ellenségeskedő, erőszakos, mini Hitler!

Az az ember aki sunyin, pénzért küldi hadba a verő legényeket, a fenyegető embereket, de ha kell, ahol jó a pozíció és erősebb a félelem, ott maga lép fel és veri bele a szélvédőbe a széket lásd. Gyólai György Panamerája bánta / na jó nem Gyólaié volt, csak elhitették vele, meg hát bérelt volt /  és egy szép napon, Csereklei Gábor bevágott rajta egy széket!

Aztán Csereklei Gábor nevében érkeztek erős, magukat keménynek érző, valóban méretes fickók: na arról meg azt mondta az egyik érintett felesége, idézem: ” hát ezeket úgy kasztingolták a férjem ellen, mert hát Ő sem egy kisdarab ember, na de ezek közül az egyik darabra akkora volt, hogy eltakarta an apot. Széles is volt, magas is meg olyan mély volt a hangja mint a medvének.  Brumm…na jó ez itt a lazitó poén, de tényleg kemény azért nem?

A legdurvább, hogy ez a Csereklei Gábor Sándor mai napig éli békés, nyugodtt, /olkor ideges / életét, elég eextrémen, egy eldugott, de nem a bejelentet Zuglói lakcímén, mert  annyira “parázik a kis ember”, hogy ( ja meg hát a testőr is drága ám kisérgetésre), na szóval eldugottan.

Ennek a Cserekleinek annyi esze nincs, hogy akik igazán haragszanak rá azok tudják hol lakik! Mondjuk ki: Csereklei egy olyan időszakot él meg mint a II. világháború végén Hitler! Igen nehéz élete lehet, miközben azt hiszi hatalommal rendelkezik, naponta leseget ide meg oda: mert fél!

Bátran írjatok, bármit a témában és biztosak lehettek benne, a kutya nme fogja kiadni a neveteket, adataitokat. Egyre figyeljetek: írjatok igazat, mert az ha igaz, akkor azt nem kell védelmezni: a tények mindenkinek tények akik benne voltak, akik megélték!

Ja majd elfelejtettem: még mindig folyik a Rendőrségi eljárás ellenük, igaz se pénz, se posztó alapon: lévén valaki ex. háttér hatalmi ember jól lelassította ezt a kiderüléses, igazságosságosdit így a végén talán  felfüggesztettel és anyagi kár nélkül is megússzák ezek a jó emberek. Egy biztos: Gyólai azért tökös gyerek, amikor betelt agyilag, rájuk ugrott és feljelentette őket!

Gyuri ha olvasod e blogot, bátran küldj egy feljelentést, mert még sem tennénk meg, hogy Mi posztoljuk, bár azok ismerőse vagyunk akiknek elküldted magadtól!
Várjuk akkor, hogy elküld: köszi! 🙂