Károsultak ONLINE és Névtelenül tehetik közszemlére véleményüket ITT!

Mindenki figyelmébe aki átverve érzi magát az Organic Mission és Organic Mission Global néven ismert majd Org Food Zrt -vé avanzsált csapat hőstettei okán és szeretné közhírré tenni Ludmán Szabolcs, Cserekeli Gábor, Varga Anita vagy Gyólai György hőstetteit is. Sajnos az elmúlt hetekben víztisztán-átlátszó lett, hogy Dr.Ládi Szabolcs is rejtegetett valamiféle titkokat a párna alatt, őt már több média a nyíl végére szögezte Bajor Imre halála körüli termékek evéséből származó és felvetett porblémák okán.

Bátran írjon, mindenki levele névtelenül kerül közreadásra!

Ide lehet küldeni a véleményeket: organic@organicmissionglobal.com

14 thoughts on “Károsultak ONLINE és Névtelenül tehetik közszemlére véleményüket ITT!

  • Kedves Vladimir,

   Azt tegye meg kérem, hogy fogalmazza meg barátaival, ismerőseivel közösen, aláírva és közzé tesszük, miként érzik magukat átverve. Az a baj, hogy olyan mértékben kerengenek közsszájon hihetetlen legendák amiből sokan azt hiszik, van még esélyük a pénzüket vissza szerezni, ami elképesztő! Az senkinek fel sem tűnt, hogy az oldalon szereplő videóban vállalt nemzetközi terjeszkedés, új raktár és képzési bázis, vagy a szingapúri és németországi terjeszkedés megvalósult e? Ja:az nem! Bezárt az angol cég aki elvette az Önök pénzét, ( Organic Mission Enterprises) soha létre se jött a szingapúri cégük. A németországi cégben meg egy ügyvéd és a felesége keült aki ül az Önök millióin a jó ég tudja melyik országban, Csereklei “alapító” Gábor már a jó ég tudja merre jár.. Azt a Céget meg amit MENŐKÉNT létrehoztak és Organic Mission Tert -ként bevezettek átneveztek OrgFod-ra és mindenki kezdi felejteni, a kársoltuk, magukat átverve érzőket kivéve! Az Ön joga, hogy tegyen ez ellen! Tegyenek érte és írják le az Önök történetét, ne féljenek! Sok helyen meg tudják jelentetni az igazukat, csak mondják el a saját szavaikkal azt amit átéltek, ahogyan Önökkel történt!

 1. Az már szinte borítékolható, hogy a kizsarolt, ellopott pénzek /OM-GLOBÁL Warrantok és egyéb átverős fiktív cégkötvények/ sosem kerülnek többé jogos tulajdonosaik kezébe, hiszen ez a tolvaj triumvirát ludmán-gyólai-csereklei bűnöző TEAM már régen eltapsolta, hiszen sosem értettek a pénzeszközök forgatásához még kevésbé az MLM üzleti világához. Gőzöm sincs hogyan tudta Tonk Emil az MLM klasszikusai közé meghívni ezeket az unintelligens gyólai-varga párost? Ő is emberből van, tévedett, de nagyot! Fel a fejjel Emil!
  Megy az egyetemes magyar lopás és garázdálkodás brókercégeknél, bankoknál, vagy magukat brókercégnek kinevező OM-GLOBÁL-oknál és nincs szerv, amely képes lenne a tisztességes, becsületes, egyszerű embereket megvédeni EZEKTŐL!
  Ha lenne nekünk is egy parányi Golgotánk ideje lenne végre örök elrettentésül e három galád bűnözőt és további enyveskezű barátnőket és barátokat keresztre feszíteni, hogy amíg kilehelnék utolsó szájszagukat, bárki szembe nézhessen velük és leköphesse vérző lábfejük sebeit.
  Azt hiszem ez lehetne végső elégtétel azon százezrek számára, akiket az ilyen kaliberű, bandákba tömörült rablók anyagilag tönkre tettek, de legalább is a szakadék szélére sodortak.
  De nem! Ezek még mindig a pofánkba tudnak röhögni, szabadlábon dőzsölnek, dubajoznak, további jó érzésű embert át tudnak verni, mert nincs erő, aki megálljt tudna parancsolni. Szomorú egy társadalom ez a magyar!
  Kezdeményezem Magyarországra vetítve, a halálbüntetés visszaállítását kifejezetten az ilyen elvetemült tolvaj népek megfékezésére, elrettentő példának!
  Ha egyetértesz velem csatlakozz küldetésünkhöz, hogy megtisztítsuk társadalmunkat a ludmáncserekleigyólai féle szemfényvesztő tolvajoktól! Ide sorolandó természetesen a Questor-Buda-cash és az ehhez hasonló posványságok! Sajnos Orbán Úr is belassult, elfáradt, vezetésképtelenné vált, ideje Viktorka hazamenni a tieidhez!
  Üdv minden megkárosított magyar és külhoni sorstársnak! Jankó.

 2. Régi ismerősöm, megbízható barátom F K-né E leánya által ismerkedtem meg az Organic Mission Globál óriási sikereket élért és fantasztikus jövőképet mutató céggel.
  Részt vettem előadásokon, egy grandiózus kongresszuson és sok reklámanyagot átolvastam. Nagy lelkesedéssel pozitív gondolatokat, elhihető terveket tártak elém.
  Egy február végi előadáson meggyőztek az óriási lehetőségről, hogy warrantok vásárlásával mi is tulajdonosai lehetünk a cégnek, mely augusztusra szép hozamot fog teljesíteni.
  Kis nyugdíjasként minden megtakarított pénzemet összeszedtem és átadtam F K-nénak ki továbbította, majd megkaptam a warrantokat. Később tudatták, hogy csak 2015-ben jutok a pénzemhez. Ez év elején közölték, hogy 2015 év végén jár le az érvényessége, 2016 -ra számíthatok a visszavásárlásra.
  Érzem, hogy mindez kamu és át lettem verve!
  Hiszékenységemért, sajnos, nagy árat fizettem!

  • Kedves Mária,

   Nyugodtan fejte ki bőségesebben a problémáját, akár dokumentumokkal is amit kapott, mert azt tudnia kell: az a cég akivel Ön szerződött az NEM JOGKÉPES, lévén NEM is ÉLŐ cég! Az angliai cégjegyzék szerint a cég már nem létezik! Törölték a cégjegyzékből, tehát Ön és társai SENKI szavát ne fogadja el, mert az Organic Mission Zrt és a hozzá tartozó angol cég is! A hiszékenység az Önök szíve-joga, de Önt és társait: Átverték! Mikor fogják már fel ezt? Nemlétező cég teszi önöknek az igéretet a warrantjaik meg nem érnek semmit! A kötelesség vállaló nem is létezik ,csak azt odázzák el, hogy Önök feljelentsék őket újra és újra csalásért a rendőrségen!

 3. Sajnos a mi családunk is bedőlt a lányunk egyik barátnőjének. Előadásra mentünk, ahol igen meggyőzően adták elő miért is érdemes befektetni ebbe a kezdeményezésbe, hát befektettünk a későbbi haszon reményében. Az ismerős később dolgozott is az OM-nél, sőt autót kapott, külföldi úton vett részt, azonban a mostanság feltett kérdéseinkre, mi szerint mi lesz a warrantokkal úgy reagált, hogy őt is átverték.
  Csak remélni tudjuk, hogy aszándékos károkozók elnyerik méltő büntetésüket. Minden ellenük irányuló kezdeményezéshez csatlakoznék!

  • Kérjük küldje el monogrammal mindenki épülésére, hogy kire gondol: pl. Cs.Gáborról mindenki tudja, hogy Cserekleire gondol, L. Szabolcsór dr. nélkül mindenki Ludmán vezetéknévre gondol. M.Zoltán név esetén pedig mindenki a Miskey Zoltán névre asszociál. Miééééért van ez? ÁÁÁÁÁÁÁ…..ez csak a “véletlen”…

 4. Tisztelt Károsultak !
  Az én férjemet is sikerült beszervezni ebbe az ügyletbe a nagy hozam ígéretével és sajnos nem sikerült lebeszélnem róla !!!
  Kérem tájékoztassanak, hogy miként lehetne összefogással bármit is tennünk a csalókkal szemben.

  • Tisztelt Károsult: ugye nem azt mondja, hogy egyetlen embert sem talált aki károsult mint Ön is?
   Netalán valaki arra kívánta rávenni, hogy ne tegyen hatósági eljárásra intézkedést?
   Van aki miatt ez nem jöhet létre?
   Szeretne élni a MÉDIA nyilvánosság lehetőségével?

 5. Ludman és Ládi Szabolcs is milliárdokat nyúlt le a mi közös pénzünkből. Mai napig nyomozás van a teljes vezetés ellen itthon és külföldön és mégis úgy érzem. Nem kapjuk vissza soha a tolvajoktól a pénzünket.

Vélemény, hozzászólás?