Károsultak Figyelem:névtelenül vár a média!

Kiemelekedő magyar oknyomozó média megkeresésére ezúton kérünk meg mindenkit aki névtelenül hajlandó nyilatkozni az Organic Mission és a Csereklei Gábor – Ludmán Szabolcs – File Szabolcs – Gyólai György – Varga Anita – Dr.Ládi Szabolcs féle és jelenleg felszámolási helyzetben lévő OrgFood Zrt ügyeiben jelenkezzen bátran emailban seroquel dosage. Semmiféle adata nem kerül nyilvánosságra, de történetét elmondva talán a megjelenő cikk, sokaknak jelenheti az utolsó mentőövet, végső elkeseredésében.

email címünk: organic@organicmissionglobal.com

Azokak akiknek ez nem lenne ismerős adat a cég adat változásról: 

A Cg. 19-10-500291cégjegyzékszámúOrgFood Products Zártkörűen Működő Részvénytársaság “felszámolás alatt” (8200 Veszprém, Viola utca 2. ) cég hatályos adatai a következők:
Cégjegyzékszám: Cg. 19-10-500291
Bejegyezve: 2009
OrgFood Products Zártkörűen Működő Részvénytársaság “felszámolás alatt”
A változás időpontja: 2014/06/23
Bejegyzés kelte: 2014/07/01
Közzétéve: 2014/07/10
Hatályos: 2014/06/23…

Emlékeiben él még ez a megnyerő videó? Ezt kapta amit ígértek? Mondja el mit kapott az ígéret helyett!

3 thoughts on “Károsultak Figyelem:névtelenül vár a média!

  1. 2012 tavaszán Ficsor Károlyné leánya Ficsor Enikő által, ki magas funkciót töltött be az Organic Mission Global Zrt-nél, meggyőztek a cég sikeres működéséről. Amennyiben kapcsolódom anyagilag a céghez, részvényessé válhatok, ezt kiváló befektetésnek nevezték, ami 4-5 hónapon belül megtérül.
    Nagyon nehezen, de összeraktam a kért összeget, két részletben kb 800 E Ft.-ot
    Eleinte hitegettek, hogy visszakapom az összeget, majd Warrantokat küldött a cég melyeket legkésőbb 2015-ben tudom beváltani.
    Eddig sehol-semmi!

  2. Az összes pénz egyben van, csak kimentették a vezetők. A Szabolcsok már az elején sokat nyúltak. Bár Ládi Szabolcs nagyon menekült a szituációból, hiszen a többi orvosi sarlatánságát is veszélyeztette. Az Organic vezetésében is fontos szerepe volt, mint Ludmannak. Csak ő rejtőzködik, úgy teszi rá a kezét a pénzetekre.
    Az a baj, az ilyen Dr Ládi Szabolcs félék csak az emberi butaságból élnek. Az egész Organic Mission a hiszékenység vámszedője. Cserekleinek, Filének és persze Ludmannkának valamint Ládi dokinak nem ez az első lehúzása. Most százezrek siratják a milliárdjaikat.A rendőrség most is nyomoz ellenük, itthon és Angliában is, de biztos vagyok benne, hogy a pénz nem lesz meg. Lophatnak tovább.

Vélemény, hozzászólás?