BOMBA hír – Ludmán és Csereklei Bukta: meg van a kapcsolati bizonyíték!

Ludmán Szabolcs és Csereklei Gábor ismét bakot lőtt: Hazugságuk újabb ellenténye az, hogy bizony nekik igen is közük van a magyar dolgokhoz, nevezetesen KAPITÁLIS HIBÁT LŐTTEK és ez már elég a CSALÁS TÖRVÉNYI TÉNYÁLLÁSÁNAK  totális bizonyítására.

Nevezetesen itt virít előző cikkünkben Ludmán állítása az Organic Mission Magyarországról, úgy mint semmi közük hozzá, mert hát az angolok csinálták az üzletet. A gáz az, hogy ez HAZUGSÁG.

Tényként álljon itt:

1. A Warrant szerződés első oldala és annak lapalján ott virít az un. angol szerződésen, a www.organicmission.co.uk webcm, mondván made in UK.

2. Az organicmission.co.uk oldal WHOIS adatbázis szerint:

Domain name:
  organicmission.co.uk

Registrant:
  Organic Mission

Trading as: 
  Organic Mission Magyarorszag Zrt.

Registrant type:
  Non-UK Individual

Registrant's address:
  The registrant is a non-trading individual who has opted to have their address omitted from the WHOIS service.

Registrar:
  CSL Gmbh Computer Service Langenbach t/a joker.com [Tag = JOKER]
  URL: http://www.joker seroquel generic.com

Relevant dates:
  Registered on: 24-Sep-2009
  Expiry date: 24-Sep-2013
  Last updated: 11-Mar-2013

Ettől kezdve pedig,ember nem lesz de még CSŐDBIZTOS sem, se SZTÁR ügyvédek, menők és kevésbé menők, akik olyan sült hőlyék lesznek, hogy elhitethetik még velük Ludmán és Cserklei azt, amit kiírtak az OrganicMission.hu oldalra hírként, nevezetesen:Nekik semmi közük egymáshoz, már a három cégnek!

Éljen az elektronikusan archivált adathalmaz és bukjon a férges gyümölcs a kukába!

12 thoughts on “BOMBA hír – Ludmán és Csereklei Bukta: meg van a kapcsolati bizonyíték!

  • Tisztelt Miro,

   Ön egy nemlétező céggel kötött egy WARRANT megállapodást, mivel az angol céget már törölték az angliai cégnyilvántartásból. Ennek okán kérem vonja le a következtetést, hogyan lett Ön átverve és ha ideje engedi, küldje el nekünk és a hatóságoknak: mi név nélkül közzé fogjuk tenni, a hatóságok meg ha szerencséje van, el fognak járni elleneük! A szerencse ez esetben komoly eljárási faktor!

 1. Nem tudom létezik még ez az oldal, a hozzászólások szerint elég ritkák a bejegyzések, de sebaj Tóbiás, a vélemény az attól még vélemény, ha senki sem olvassa akkor is!
  Az már szinte borítékolható, hogy a kizsarolt, ellopott pénzek /OM-GLOBÁL Warrantok és egyéb átverős fiktív cégkötvények/ sosem kerülnek többé jogos tulajdonosaik kezébe, hiszen ez a tolvaj triumvirát ludmán-gyólai-csereklei bűnöző TEAM már régen eltapsolta, hiszen sosem értettek a pénzeszközök forgatásához még kevésbé az MLM üzleti világához. Gőzöm sincs hogyan tudta Tonk Emil az MLM klasszikusai közé meghívni ezeket az unintelligens gyólai-varga párost? Ő is emberből van, tévedett, de nagyot! Fel a fejjel Emil!
  Megy az egyetemes magyar lopás és garázdálkodás brókercégeknél, bankoknál, vagy magukat brókercégnek kinevező OM-GLOBÁL-oknál és nincs szerv, amely képes lenne a tisztességes, becsületes, egyszerű embereket megvédeni EZEKTŐL!
  Ha lenne nekünk is egy parányi Golgotánk ideje lenne végre örök elrettentésül e három galád bűnözőt keresztre feszíteni, hogy amíg kilehelnék utolsó szájszagukat, bárki szembe nézhessen velük és leköphesse vérző lábfejük sebeit.
  Azt hiszem ez lehetne végső elégtétel azon százezrek számára, akiket az ilyen kaliberű, bandákba tömörült rablók anyagilag tönkre tettek, de legalább is a szakadék szélére sodortak.
  De nem, ezek még mindig a pofánkba tudnak röhögni, szabadlábon, további jó érzésű embert át tudnak verni, mert nincs erő, aki megálljt tudna parancsolni. Szomorú egy társadalom ez a magyar!
  Kezdeményezem Magyarországra vetítve, a halálbüntetés visszaállítását kifejezetten az ilyen elvetemült tolvaj népek megfékezésére, elrettentő példának!
  Ha egyetértesz velem csatlakozz küldetésünkhöz, hogy megtisztítsuk társadalmunkat a ludmáncserekleigyólai féle szemfényvesztő tolvajoktól! Ide sorolandó természetesen a Questor-Buda-cash és az ehhez hasonló posványságok!
  Üdv minden megkárosított sorstársnak! Jankó.

 2. Szeretném megtudni milyen csoport szerveződik a csalók megbüntetésére. Sajnos egy jó ismerősünk beszélt rá a pénzünk “befektetésére “, már látjuk, hogy kár volt hinni a biztató szavaknak. Szivesen csatlakozunk minden kezdeményezéshez.

 3. Tisztelt Címzett ! Íme, jó szándékú, naiv dolgozó emberként befektetésre szánt pénzem én is a többi kb. 4399 társamhoz hasonlóan(jó baráti tanácsra) OMI Warrant-okba fektettem. Arra a biztatásra hallgatva, hogy 2015-, de legkésőbb 2016- ra ebből majd tőzsdei ügylet lesz! Hát: most ébredtem fel! Az idő közeledik, el kezdtem kutakodni a téma iránt. Természetesen a jóbarát “felszívódott”, azaz “egyszer” jó két évvel ezelött egy újabb, más irányú befektetésre akart rábeszélni, hogy “vissza szerezzük ” idő előtt az Organic Missionba befektetett pénzem!
  Tulajdonképpen, abban a reményben írok(a megvilágosodás pillanatában), hogy csatlakozhatok a követelményt támasztó társasághoz!1208 Euro-m és 332.600,- Ft-om(kezdő csomag formájában) bánja ezt a “jó befektetést”
  Köszönettel várom a jelentkezésüket, amennyiben csatlakozhatok a “csapathoz”.
  N.J.

 4. Tegnap találkoztam egy károsult társammal akit az Organic Misi milliókkal húzott meg és mint tőle kiderült a bűnöző Dr. Ládi dugta el a pénzeket, azért nem találja a rendőrség. Ez a Ládi Szabolcs az ártatlanság mintaképe. Előzetesben is volt a többi csaló szélhámossal, mégsem tudták rábizonyítani hová dugta el a pénzünket, pedig milliárdok tűntek el és az a mi közös pénzünk, mi dolgoztunk meg érte és a Ludman, Csereklei, Gyolai valamint Dr Ládi Szabolcs és csapata lopta el. Mikor kapjuk vissza.? Mit tesznek a hatóságok a nemzetközi csalók ellen. Ti mit tudtok erről?

  • Ezt az infót kicsit kibontanád: mikor és hol ültették le őket és miért? Az információd akkor érték ha tényekkel támasztod alá! Azt, hogy valaki indulatosan közöl veled valamit még nem lesz feltétlenül tény. Az aki ilyet állít, adjon neked helyet, időpontot, olyan adatot ki és hol, mikor mennyit lett leültetve, miért, pontosan kinél lehet a pénz és mennyi!

   Jó lenne ha a felröppent hírek helyett a tények irányába mennének el a dolgok, mert ez az oldal támpont a hatóságoknak és támpont a sértetteknek, de a közölt információkért felelősséget tudunk vállalni! Ezt a bejegyzést azért hagyjuk “élőben”, hogy hátha lesz tökös sértett aki betolja alá a tényeket a kérdésekre.

   Segítséget adni mint ezzel az oldallal akkor lehet, ha emberek félelem nélkül elfogadják: a leírtak alapján jár nekik a tényközlés lehetősége! Tessék, tessék: itt a hely!

Vélemény, hozzászólás?